Hjälp


Hjälp

1. Vad behöver jag för att lyssna på radiostationer?

Du behöver en stabil internetuppkoppling. Detta kan vara: Wi-Fi, 3G / 4G / 5G mobil internetteknik eller en trådbunden anslutning. För högkvalitativ lyssning bör hastigheten på internetanslutningen normalt vara minst 1-2 Mbps. När du använder mobilt internet bör du notera att kontinuerligt lyssnande på online-radio med 128 kbps förbrukar cirka 1,3 GB internettrafik per dag.


2. Vad ska jag göra om radion inte fungerar?

Kom ihåg att de flesta radiostationer regelbundet utför underhållsarbete under en kortare period för att förbättra sändningskvaliteten eller täckningen. Detta händer inte varje dag, men det kan orsaka ett avbrott i sändningen. Du kan också utföra följande självhjälpsåtgärder som kan bidra till att lösa problemet: För vissa strömmar måste du vänta 10-15 sekunder på att de ska laddas helt och hållet;
se till att enheten är inställd på rätt volymnivå;
Försök att ladda om sidan och starta om spelaren;
Se till att din internetanslutning är stabil;
Rensa cacheminnet och starta om webbläsaren;
Kontrollera att du har den senaste webbläsarversionen installerad (uppdatera vid behov).
Om ovanstående steg inte har hjälpt dig att lösa problemet kan du skicka en begäran genom att skriva i feedbackformuläret och nämna radiostationens namn och problemet. Vi försöker lösa problemet så snabbt som möjligt.


3 På vilken grund klassificeras radiostationerna i katalogen?

Klassificeringen och placeringen av varje radiostation i katalogen beror på antalet unika lyssnare och hur länge en viss radiostation har lyssnats på.